В това видео ще ти покажа, как да направиш Веган Бонбони с Фурми и Ядки, без добавена захар. Сладостта идва не само от фурмите, но и от брашното рожков.
ℹ Рожков е малко вечно зелено дръвче. То ражда шушулки, които се изпозлват за подсладител. За съжаление, не се среща в нашата географска зона, но брашно от рожков може да се намери не само в био магазините, а вече и в повечето супермаркети.
В съставките има кокосово масло, което има ниска температура на топене. Оттам идва и нуждата да охладим сместа преди да оформим бонбоните и да ги оваляме в какао. Аз лично използвам фризер за да ускоря процеса. В тази връзка препоръчвам да държите готовите Веган Бонбони с Фурми и Ядки в хладилник, защото ще се размекнат прекалено много.
Leave a Reply